Amennyiben szívesen rendezné nálunk születésnapi-, névnapi-, céges buliját, osztálytalálkozóját, sajtótájékoztatóját, állófogadását, Mi szívesen állunk rendelkezésére. Kérjük keresse Telefonon Lukácsa Donát üzletvezetőnket a +36/70/452-8877, vagy a +36/1/782-84-50 számon. Amit Mi biztosan tudni szeretnénk a rendezvény zökkenőmentes lebonyolításához:
Az Ön nevét
Az Ön telefonszámát
Várhatóan hányan érkeznek hozzánk,
Mikorra várhatók, és előreláthatólag meddig maradnak (milyen napokon)
Az étterem melyik részében lennének, esetleg az egészen
A konyhánk készüljön-e külön az Önök érkezésére, vagy étlapról rendelnek
Bármilyen egyéb kérése van, kérjük szintén jelezze
Éttermünkben több különterem is van:
pince kisterem (55 fő),
pince pult előtti terem (30fő),
pince nagyterem 70fő + színpad, ahol igény esetén létre tudunk hozni egy kb. 30 fő befogadására alkalmas táncteret, ezáltal az ülőhelyek számát kb. 50-re csökkentve,
teljes pinceszint (160 fő) egyben.
Technikai felszereltség:
Minden teremben helyi hangosítással rendelkezünk, így bármilyen kérést teljesíteni tudunk, ha egy különteremben, saját műsort szeretnének. Igény szerint kivetítőn követheti a sporteseményeket, vagy más műsorokat, önálló tartalmat is vetíthet. Ha számítógépéről szeretne bemutatót tartani, megteheti. Fával burkolt színpadunkon lehetőség szerint kisebb technikai igényű rendezvényeket meg tudunk oldani. A nagyteremben igény szerint növelni tudjuk a táncteret az asztalok felhajtásával.
design by saci